săptămâna trecută


Am trăit recent două evenimente deosebite:

TEDx Cluj – o serie de 11 alocuţiuni despre schimbare. Perspective interesante, de la oameni de ştiinţă la artişti, de la călători pasionaţi la oameni de afaceri. Discursuri inspiratoare, organizarea foarte bună, audienţă numeroasă. Celor care nu aţi fost niciodată şi sunteţi interesaţi – merită să participaţi în viitor.

Am descoperit în sală oameni care lucrează deja pentru schimbarea vremurilor, într-un fel sau altul. Oportunitate bună pentru discuţii, conectare, întrebări. Cred că ar fi util la o ediţie viitoare organizarea unui spaţiu de discuţii libere (1-2 ore), ca o pauză de cafea mai lungă, în care să fie „colţuri” destinate principalelor subiecte abordate (ex. neurologie, fractali, repatrierea românilor, teatru, călătorii etc.); oamenii (vorbitori şi participanţi) să poată alege la care subiect să stea şi să discute mai mult cu celelalte persoane interesate. Mă gândesc că asta ar mări şansele de a te conecta cu persoane interesate de acelaşi subiect.

concertul lui Alexandru Tomescu (de altfel unul dintre „vorbitorii” de la TEDx): capriciile lui Paganini, cu Stradivarius, pe fundal vizual. Un spectacol care inovează şi reinventează muzica clasică. Sala (Opera Maghiară) – plină ochi, conceptul videoclipurilor – foarte fain!, sunetul şi interpretarea – măiestrie!

În România se întâmplă multe momente faine…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: